Servicii de consultanță

Pythia International Logistics

Value in Motion TM

Cunoașterea intimă a bunelor practici din domeniul logisticii, împreună cu experiența directă au evoluat într-o gamă largă de instrumente și metode ce susțin o multitudine de decizii legate de lanțul de aprovizionare și transport. Experții noștri se concentrează în acest moment pe managementul flotei, planurile operaționale și lanțul de aprovizionare.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

>

Managementul Flotei.

>

Managementul flotei pe piața europeană centrală și de est este înțeleasă în general ca tehnologia informației bazată pe GPS, monitorizând flota de vehicule. Suntem prima companie de consultanță logistică de pe piață care a extins semnificativ conceptul de management al flotei în direcția gestionării activelor. Împreună cu partenerul nostru din Statele Unite vom organiza în 2014 primul seminar de acest fel în care vom acoperi subiecte ca măsurarea performanței flotei și analiză comparativă, costul cicului de viață al unui vehicul și ciclul optim de înlocurie a vehiculului. Cunoștiințele noastre de bune practici în domeniu ne permit să susținem deciziile complexe ale clenților noștri.

Planificarea operțiunilor logistice.

>

Acest serviciu se adresează fie inițierii unei noi operațiuni logistice, fie revizuirea uneia deja existente pentru a avea câștiguri semnificative în eficiență (cost) și eficacitate (calitate). Combinând cunoștiințe de cercetare, analiză avansată și operațiuni cu expertiza logistică, experții noștri multidisciplinari vă vor ajuta în proiectarea mărimii și constituția flotei dumneavoastră, infrastructura fizică de susținere și rutele optime în vederea obținerii unor indicatori cheie de performanță și acorduri privind nivelul serviciilor ce satisfac obiectivele afacerii dumneavoastră. Fiind familiarizați cu cele mai bune practici din industrie, putem de asemenea sprijini clienții noștri în negocierea cu respectivii lor clienți a unor ICP și ACS realiști.

Optimizarea lanțului de aprovizionare.

Serviciile noastre de optimizarea lanțului de aprovizionare se concentrează pe ineficiențele latente ce există în procesele de afaceri neoptimizate. Eliminând surplusurile, reducând latențele, timpul de așteptare și tranzacționarea obiectivelor de performanță globale și locale, putem livra reduceri semnificative de costuri și îmbunătățirea calității serviciilor. În mod normal, executăm tranzacționările în orice scenariu de optimizare, permițând clientului șă beneficieze și de soluții potențiale pentru a ne asigura că alegem cel mai bun mod de a acționa prin metode obiective de luare a deciziilor. Nu ne temem șă luăm în considerare în aceste soluții potențiale și externalizarea parțială sau completă.