Pythia International Logistics este partenerul dumneavoastră ce asigură soluții complete privind lanțul de aprovizionare. De la soluții de expedierea mărfurilor până la asistență în dezvoltarea proiectelor și servicii profesioniste de consultanță, abordarea noastră integrată către logistică îmbină eficiența costurilor cu excelența tehnică. Oferim într-adevăr “Valoare în mișcare”.

Despre Noi 

Pythia International Logistics

Value in Motion TM

Viziunea noastră

Vedem logistica ca pe un bun strategic ce depășește eficiența costurilor. O operațiune logistică ce funcționează bine este la fel de mult un avantaj față de competiție, cât și un serviciu de calitate sau un produs unic proiectat.

 

Viziunea noastră este de a ne ajuta clenții să ajungă la potențialul maxim al operațiunilor logistice ca parte integrată a strategiei de creștere și diferențiere pe piață. Această viziune este motivul din spatele soluțiilor noastre integrate vertical ce acoperă tot ciclul de viață al lanțului de aprovizionare: soluții transport,asistență în proiecte logistice și servicii avansate de consultanță.

 

Credem că integrarea verticală este ceea ce ne face să ieșim în evidență. Putem aborda soluții de transport prin cunoștiințele noastre de operațiuni logistice și în același timp să furnizăm servicii avansate de consultanță bazate pe experiențele directe în transportul de bunuri. 

Profilul Companiei

Ivestitori internaționali, manageri experimentați și experți de vârf din logistică s-au adunat pentru a forma Pythia International Logistics. Valorile noastre principale, antreprenoriatul și excelența tehnica, sunt derivate direct din structura noastră unică. Combinăm cele mai bune practici internaționale cu familiaritatea bine înrădăcinată pe piața locală într-o ofertă unică.

 

Convingerea noastră puternică în cultura antreprenorială insuflă soluțiile noastre cu responsabilitate și respect pentru clienții noștri, flexibilitate și adaptare la nevoile lor, o mentalitate potrivită pentru parteneriate pe termen lung, inventivitate pentru a depăși obstacolele și punerea accentului pe inovație ca metodă de a anticipa nevoile pieței. Credem de asemenea în excelența tehnică. Nu ignorăm niciun detaliu pe parcursul executării angajamentelor noastre. Personalul nostru tehnic este fără rival, având în spate experiență în proiecte logistice semnificative pe întregul ciclu de viață al lanțului de aprovizionare.

 

Expertiza noastră în expedierea de mărfuri în transportul rutier include transporturi speciale, managementul flotei, operațiuni în cadrul lanțului de aprovizionare, centre de depozitare și distribuție, iar managementul este esențial în proiecte logistice complexe care cer o abordare multi-disciplinară.

 

Nu în ultimul rînd, menținem o rețea de parteneriate internaționale ce se întind de la operatori de camioane până la logistică internațională și consultanța de management al flotei într-un efort de a pune la dispoziție cele mai bune soluii clienților noștri.