Asistență în proiecte logistice

Nu este nevoie să angajați o echipă de experți pentru un proiect singular de dezvolatare logistică. Cu o experiență de peste 15 ani în implementarea de proiecte logistice ce cuprind proiectarea, supravegherea construcției, implementarea sistemelor IT, angajarea personalului și alte operațiuni, experții nostri se vor ocupa de dezvoltarea și implementarea proiectului dumneavoastră.

Pythia International Logistics

Value in Motion TM

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

>

Depozitare.

>

Cu un număr important de proiecte majore de dezvoltare a depozitării executate cu succes, suntem pregătiți să preluăm funcția de project manager pentru a asigura livrarea la timp și conform cu costul stabilit punerea în funcțiune a următorului depozit industrial. De la stocarea, alegerea și numirea activităților, până la cele mai noi aplicații software de sisteme de management de depozitare (SMD), suntem experimentați în toate aspectele operațiunilor de depozitare. Punem în aplicare aceste cunoștiințe pentru a gestiona riscurile, de a găsi oportunități de reducere a costurilor și în același timp de a ne asigura că furnizorii respectă orarele stabilite.

Distribuție.

>

Experții noștri au cunoștiințe extensive în supravegherea operațiunilor de distribuție ale companiilor din sectoarele de retail, energie și de producție. Înțelegem complexitatea unei rețeaua de distribuție la nivel național, dar și interfața proiectelor logistice internaționale și a canalelor de aprovizionare. Ne vom bucura să punem în aplicare aceste cunoștiințe prin transferarea acestora în proceduri de distribuție sigure ce oferă performanțe repetabile.

Cross-dock.

Considerăm că cross-docking-ul reprezintă o arie a depozitării ce necesită o atenție specială. Credem că această interfață sensibilă poate avea consecințe multiple pe întregul lanț logistic. Ne putem ajuta clienții prin livrarea unor modele alternative care pun accentul pe diferitele obiective de afaceri și alegerea unei soluții care se potrivește cel mai bine misiunii clientului nostru.