Soluții pentru transportul rutier

Pythia International Logistics este partenerul de încredere pentru necesitățile dumneavoastră de transport rutier. Soluțiile noastre acoperă deopotrivă transportul intern și internațional, FTL și LTL, ADR spercial și încărcături agabaritice. Suntem de asemenea bucuroși să ne implicăm în proiecte industriale.

Pythia International Logistics

Value in Motion TM

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

>

FTL, LTL, ADR.

Soluțiile noastre de transport rutier al experdierii de mărfuri se concentrează pe livrarea unui răspuns într-un timp cât mai scurt, raport bun preț-calitate, flexibilitate. De asemenea, informăm proactiv clienții în ceea ce privește noi dezvoltări sau abateri de la planul inițial. Rețeaua noastră de operatori de transport pan-europeană se bazează pe noi și la rândul lor dau dovadă de flexibilitate atunci când clienții noștri o cer.

>

Adaptarea vehiculelor la încărcătură.

Lucrăm cu o gamă largă de vehicule pentru a servi nevoilor dumneavoastră de transport rutier. De la 5 furgonete Europalet la 35 de camioane Europalet, vă putem transporta materialele perisabile, neperisabile, lichide, bunuri cu temperatură controlată și materiale de risc. De asemenea găzduim și încărcături non-standard și suntem disponibili pentru vizite la fața locului pentru a stabili împreună soluții optime pentru aceste cazuri particulare.

>

Transporturi speciale agabaritice și industriale.

Găzduim proiecte specializate de volum mare, agabaritice și de mare greutate. Putem forma echipe cu scop multiplu ce implică macarale, remorci cu platforme joase și escorte pentru a asigura o maximă viteză și eficiență. Putem, în general executa un transport special în decursul a două zile de la primirea unei solicitari.